ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς για το δάνειο των αδερφών Τσίπρα

Απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς για το δάνειο των αδερφών Τσίπρα

Θύελλα έχει ξεσηκώσει στον πολιτικό κόσμο το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση δάνειου των αδερφών του Α.Τσίπρα. Η τράπεζα Πειραιώς πάντως απάντησε λέγοντας ότι…θα το κοιτάξει

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που αφορά ρύθμιση δανεισμού εταιρείας το έτος 2016, η Τράπεζα Πειραιώς υπενθυμίζει ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο δεν της επιτρέπει να σχολιάσει στοιχεία των πιστούχων της.

Η Τράπεζα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ρυθμίζει ετησίως πάνω από 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικές και προσωπικές οφειλές χρησιμοποιώντας μια πλειάδα λύσεων, εγκεκριμένων σύμφωνα με την τυπολογία της Τράπεζας της Ελλάδος και τις εσωτερικές διαδικασίες της, με όρους υποστηρίξιμους από τους δανειολήπτες, οι οποίες αποσκοπούν στην προσωρινή ή μακροπρόθεσμη βιώσιμη εξυπηρέτηση της οφειλής και την παράλληλη ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα δεν υιοθετεί ούτε εφαρμόζει ρυθμίσεις που είναι ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προνομιακές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικής επιθεώρησης προκειμένου να διερευνήσει την πιθανή προέλευση των επικαλούμενων στο δημοσίευμα στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.