ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Δεκέμβριο θα εκλεγεί νέος αρχηγός στην κεντροαριστερά

Το Δεκέμβριο θα εκλεγεί νέος αρχηγός στην κεντροαριστερά

Οδικό χάρτη για την δημιουργία του νέου ενιαίου φορέα στην κεντροαριστερά, εντός τριμήνου, συμφώνησαν το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Στην κορύφωση του εγχειρήματος θα εκλεγεί και ο νέος επικεφαλής του φορέα, με απευθείας ψηφοφορία από τη βάση περί τις αρχές ή το αργότερο στα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι Στέφανος Ξεκαλάκης και Χρήστος Πρωτόπαπας από το Κίνημα και Δημήτρης Τσιόδρας και Παντελής Αβραμίδης από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χάραξαν τα επόμενα βήματα για το εγχείρημα. Νέα συνάντηση των αντιπροσωπείων την ερχόμενη Τετάρτη για τη διαμόρφωση συγκεκριμένου πλαισίου κινήσεων και για την προετοιμασία συνάντησης τη μεθεπόμενη εβδομάδα ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκτίμηση είναι ότι παρά τις όποιες επιφυλάξεις και διαφορετικές προσεγγίσεις σε μία σειρά από θέματα, η προσπάθεια προχωρά και πρέπει να έχει προσδιορισμένο χρονικό ορίζοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.