ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα πρόκληση Κ.Ζουράρι: «Εύχομαι στους οπαδούς του Ολυμπιακού να αυξάνονται ώστε να φτάσουν αυτούς του ΠΑΟΚ»

Νέα πρόκληση Κ.Ζουράρι: «Εύχομαι στους οπαδούς του Ολυμπιακού να αυξάνονται ώστε να φτάσουν αυτούς του ΠΑΟΚ»

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, έδωσε ο Κώστας Ζουράρις, καθώς σε ερώτηση για τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» δήλωσε: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Το υφυπουργείο αθλητισμού στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το υπουργείο Παιδείας κι έτσι μετά τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στους δημοσιογράφους για τα τελευταία γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι’ αυτές. Για το θέμα που σας απασχολεί, έγινε ένα μεγάλο λάθος, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαλα τα ακουστικά και δεν ακούστηκε αυτό που έλεγα, ένα ανέκδοτο και για Παοκτζήδες και για Αρειανούς. Έχουν δίκιο να ξεσηκώνονται οι Αρειανοί, αλλά δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αυτό που είπα. Είναι μια συλλογική σάτιρα», δήλωσε ο κος Ζουράρις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.