ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομαλή η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών διαπιστώνουν οι αρχές

Ομαλή η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών διαπιστώνουν οι αρχές

Κατά την σημερινή συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο και μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, καθώς και με τους προέδρους των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων διαπιστώθηκε η ομαλή λειτουργία του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Από την πλευρά των συμβολαιογράφων τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους, όπως είναι οι βελτιώσεις στον Κώδικα Συμβολαιογράφων, ο νέος διαγωνισμός κ.ά..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε οι προτάσεις των συμβολαιογράφων να υποβληθούν γραπτώς, προκειμένου να εξεταστούν το συντομότερο δυνατόν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.