ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πολάκης για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φλώρου: «Πλαστό και μη κατάλληλα υπογεγραμμένο» το βασικό έγγραφο της διάγνωσης

Πολάκης για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φλώρου: «Πλαστό και μη κατάλληλα υπογεγραμμένο» το βασικό έγγραφο της διάγνωσης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μίλησε για την υπόθεση Φλώρου και το σκάνδαλο της Energa σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως “η δικαιοδοτική κρίση για την αποφυλάκιση ανήκει στο δικαστικό συμβούλιο. Υπάρχουν κι άλλοι κρατούμενοι που είχαν ποσοστό αναπηρίας 75% και οι οποίοι είχαν τρεις απορριπτικές εκθέσεις από το αντίστοιχο δικαστικό συμβούλιο – πάρα το ποσοστό αναπηρίας τους που είχε διαπιστωθεί από το ΚΕΠΑ. Έγινε έλεγχος για τις γνωματεύσεις για να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια τα πιστοποιητικά.

Διαπιστώθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και με αδιάσειστα στοιχεία ότι το βασικό χαρτί με το οποίο διαγνώστηκε η πάθηση της υπνικής άπνοιας είναι πλαστό και δεν είναι κατάλληλα υπογεγραμμένο.

Μπορεί να έχει πλαστογραφηθεί ακόμα και η υπογραφή της γιατρού, η οποία πάντως δεν είχε δικαίωμα να υπογράψει, δεν ήταν επιμελήτρια ΕΣΥ ούτε και διευθύντρια της κλινικής.

Διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των αρχείων ότι είναι άλλες οι πραγματικές μετρήσεις από αυτές που περιγράφονται στην εξέταση για την υπνική άπνοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα νόμιμα μέσα θα εξαντληθούν για να φτάσει το ζήτημα έως το τέλος. Είναι πρόκληση για την ελληνική κοινωνία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.