ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ. Μητσοτάκης «έπιασε» τους δυο από τους τρεις αριθμούς που πρότεινε

Ο Κ. Μητσοτάκης «έπιασε» τους δυο από τους τρεις αριθμούς που πρότεινε

Όσοι από τους κατοίκους του Μεσολογγίου έπαιξαν με τους αριθμούς που προέβλεψε για το τζόκερ μετά από αίτημά τους ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν «πιάσει» τους 2 από τους 5 αριθμούς που βγήκαν από την κληρωτίδα. 

Ο κ. Μητσοτάκης, που έκανε σήμερα περιοδεία στο Μεσολόγγι και κάποιοι κάτοικοι της Ιερής Πόλης του ζήτησαν αριθμούς για την κλήρωση, που έγινε πριν από λίγα λεπτά. Το… αίτημα υποβλήθηκε διότι στο πρόσφατο παρελθόν, αμέσως μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Πρέβεζα, ένας υπερτυχερός από την περιοχή κέρδισε στο τζόκερ. 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε να κάνει την πρόβλεψή του και έδωσε τρεις αριθμούς: 18, 27, και 40. Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι: 27, 45, 40, 11, 5 και τζόκερ το 10. Οι δύο στους τρεις αριθμούς που προέβλεψε ο κ.Μητσοτάκης αποδείχθηκαν τυχεροί. Τώρα μένει να δούμε αν υπάρχει τυχερός και κυρίως αν κατοικεί ή έπαιξε το δελτίο του στο Μεσολόγγι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.