ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρατήρηση αναγνώστη για την αλλαγή Κικίλια με Σπυράκη στη ΝΔ

Παρατήρηση αναγνώστη για την αλλαγή Κικίλια με Σπυράκη στη ΝΔ

Ερώτηση αναγνώστη του pronews.gr με αποδέκτη κυρίως τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αλλαγή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ανάληψη από τον ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη της θέσης που κατείχε ο Βασίλης Κικίλιας: “Δηλαδή ο Κυριάκος θεωρεί την Σπυράκη συμπαθή ή εν πάση περιπτώσει πιο συμπαθή στους πολίτες από τον Κικίλια; Αν ο Κικίλιας ήταν άχρωμος η Σπυράκη είναι ο ορισμός της… αχώνευτης και απωθητικής φυσιογνωμίας. Θα νοσταλγήσουμε τη Μισέλ Ασημακοπούλου, έτσι όπως πάνε”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λέτε να παίζει ρόλο η προσωπικότητα του εκπροσώπου Τύπου, τελικά, περισσότερο από τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, σε ότι αφορά την προβολή των θέσεών του;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.