ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πέταξε σκληρό δίσκο με Bitcoins αξίας 72 εκατ. ευρώ!

Πέταξε σκληρό δίσκο με Bitcoins αξίας 72 εκατ. ευρώ!

Η ξέφρενη πορεία στην αγοραστική αξία του ηλεκτρονικού νομίσματος Bitcoin συνεχίζεται, όντας λίγο κάτω από τα 10.000 ευρώ. Ο Ουαλός James Howells, συγκέντρωνε Bitcoins από το 2009 και τα κρατούσε ελπίζοντας πως κάποια στιγμή η αξία τους θ’ ανέβαινε εμπορικά, κάτι που συνέβη. Είχε συλλέξει συνολικά 7.500 Bitcoins, που με τα σημερινά δεδομένα αξίζουν 72,7 εκατ. ευρώ!

Αυτό όμως που έκανε ξεπερνάει τα όρια της λογικής, αν και ο ίδιος δηλώνει πως όλα ήταν ένα ατύχημα. Σ’ ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα των πραγμάτων του, ο 32χρονος πέταξε τον σκληρό δίσκο που βρισκόταν το ψηφιακό χρήμα.

«Στα μέσα του 2013, κατά τη διάρκεια μιας καθαριότητας, ο σκληρός δίσκος -που άξιζε τότε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες- πετάχτηκε κατά λάθος σε έναν ειδικό κάδο στον χώρο της τοπικής υγειονομικής ταφής, όπου και θάφτηκε τελικά».

Και πώς το πήρε που δεν έγινε εκατομμυριούχος; «Ατυχήματα γίνονται. Απλά το αποδέχτηκα. Ήξερα πάντα πως το Bitcoin θα φτάσει τόσο ψηλά και γνώριζα ότι η αξία του σκληρού δίσκου θα ανέβαινε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν σκοπεύει βέβαια να το αφήσει στην τύχη του το πράγμα, καθώς έχει ήδη ζητήσει άδεια για να σκάψει στη χωματερή του Νιούπορτ μπας και βρει τον θησαυρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.