ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

17χρονος έκλεψε 13.000 από 63χρονη στη Μυτιλήνη και ξόδεψε μόνο τα… 500 ευρώ

17χρονος έκλεψε 13.000 από 63χρονη στη Μυτιλήνη και ξόδεψε μόνο τα… 500 ευρώ

Ένας 17χρονος διαρρήκτης παραβιάζοντας ένα παράθυρο κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι μιας 63χρονης γυναίκας στη Μυτιλήνη και άρπαξε 13.000 ευρώ, ύστερα μπήκε στο πλοίο για Πειραιά και ειδοποίησε τον πατέρα του να τον περιμένει στο λιμάνι.

Με τις τσέπες γεμάτες από τις οικονομίες της άτυχης γυναίκας, ύψους 13.000 ευρώ, ο 17χρονος δράστης πρόλαβε να ξοδέψει… 500 ευρώ μέσα στο πλοίο! Όμως, το ανέμελο ταξίδι του πήρε τέλος όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, καθώς οι λιμενικοί είχαν ειδοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης οι οποίοι είχαν εξιχνιάσει την κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις τσέπες του νεαρού διαρρήκτη βρέθηκαν 12.500 ευρώ που κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στην δικαιούχο, ενώ ο ίδιος συνελήφθη μαζί με τον 41χρονο πατέρα του που τον υποδέχθηκε κατά την αποβίβασή του στον Πειραιά. Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και εξετάζεται αν γνώριζε για την διάρρηξη, ενώ ο γιος του επέστρεψε στη Μυτιλήνη συνοδεία αστυνομικών για να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.