ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιλκίς: Άνδρας προσπάθησε να «περάσει» παράνομα δυο Τούρκους στη χώρα και συνελήφθη

Κιλκίς: Άνδρας προσπάθησε να «περάσει» παράνομα δυο Τούρκους στη χώρα και συνελήφθη

Στη σύλληψη 29χρονου από την ΠΓΔΜ, που κατηγορείται για παράνομη διακίνηση δύο Τούρκων, προχώρησαν αστυνομικοί. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, την ώρα που κινείτο με όχημα κοντά στην μεθοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με το ίδιο όχημα τους δύο Τούρκους, έναν 36χρονο και έναν 39χρονο, τους οποίους είχε παραλάβει νωρίτερα. Όπως κατέθεσαν οι ίδιοι οι διακινούμενοι, είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα με βάρκα, συνοδεία άγνωστου συνεργού, μέσω της λίμνης Δοϊράνης, καταβάλλοντας 300 ευρώ έκαστος. Σκοπός τους ήταν να ταξιδέψουν σε χώρα της Ευρώπης προκειμένου να ζήσουν εκεί, ενώ δήλωσαν ο ένας δάσκαλος και ο άλλος νοσοκόμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, δεν διώκονται στην πατρίδα τους για κάποια πράξη. Προς το παρόν παραμένουν κρατούμενοι, ενώ ο 29χρονος διακινητής οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.