ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Δύο μηχανές χτύπησαν την 72χρονη – Ο ένας οδηγός την εγκατέλειψε

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα: Δύο μηχανές χτύπησαν την 72χρονη – Ο ένας οδηγός την εγκατέλειψε

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή.

Η γυναίκα φαίνεται να χτυπήθηκε αρχικά από μηχανή στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα, ο οδηγός της οποίας στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Ο δεύτερος οδηγός μηχανής την είδε ξαφνικά μπροστά του, πιθανότατα πεσμένη στο έδαφος, και την χτύπησε εκ νέου.

Από τη παράσυρση ανασύρθηκε νεκρή η 72χρονη, ενώ με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης λίγες ώρες μετά την παράσυρση πέντε πεζών από αυτοκίνητο στην οδό Πειραιώς με ένα 5χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στο Παίδων «Αγία Σοφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.