ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται τα κρούσματα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου

Συνεχίζονται τα κρούσματα με ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου

Παρά τις πρόσφατες συλλήψεις οι νεαροί που γεμίζουν με ναφθαλίνη τα σχολεία του Αγρινίου φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό.

Μετά το τρίτο κατά σειρά κρούσμα στο 6ο Λύκειο της πόλης το πρωί της Τετάρτης, το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νέο περιστατικό στο κτίριο όπου στεγάζονται το 2ο και το 6ο Γυμνάσιο!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή είδαν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος ποσότητες ναφθαλίνης και αμέσως ειδοποίησαν τον διευθυντή του σχολείου που έδωσε εντολή να γίνει καθαρισμός, ώστε να γίνουν κανονικά τα μαθήματα την Δευτέρα. Την προανάκριση για το νέο περιστατικό ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι έχουν σχηματίσει μια ακόμη δικογραφία. Στο πλαίσιο της έρευνας, έκαναν δυο προσαγωγές υπόπτων νεαρών αλλά δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Το μπαράζ δολιοφθορών με ναφθαλίνη που είχε γίνει από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 12 Οκτωβρίου, είχε στείλει στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου μια 13χρονη μαθήτρια, έναν 14χρονο μαθητή και μια καθαρίστρια με έντονη δυσφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει λίγες ημέρες μετά 16 ανήλικους Έλληνες και έναν Αλβανό ηλικίας 13 ως 17 χρόνων, που κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.