ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρτα: Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα φόνου

Άρτα: Συνελήφθη καταζητούμενος για απόπειρα φόνου

Στον κόμβο Αγγέλη της Άρτας οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες μετά από σήμα για έλεγχο, ο οποίος έβγαλε «λαγό» καθώς έριξε στα χέρια των αστυνομικών έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο καταζητούμενο Αλβανό κακοποιό.

Ο 53χρονος Αλβανός που οδηγούσε το όχημα το οποίο κατασχέθηκε, συνελήφθη γιατί μετέφερε τον 40χρονο ομοεθνή του που είχε έρθει στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο επιβάτης, όμως, είχε στην «πλάτη» διωκτικά έργα για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως, εκτός από την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα, εκκρεμούσαν σε βάρος του διωκτικά έγγραφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του 13ου Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών και καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων! Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που διέταξε την κράτηση και μεταγωγή του 40χρονου στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.