ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια φυλάκιση μητέρα,γιαγιά και παππούς για πώληση βρέφους

Λάρισα: Καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια φυλάκιση μητέρα,γιαγιά και παππούς για πώληση βρέφους

Ένοχοι για τα αδικήματα της μεσολάβησης σε παράνομη υιοθεσία ανηλίκου με πρόθεση κερδοσκοπίας από κοινού και για παράδοση τέκνου σε παράνομη υιοθεσία με πρόθεση κερδοσκοπίας κρίθηκαν η μητέρα, ο παππούς και η γιαγιά του βρέφους που έγινε αντικείμενο παράνομης αγοραπωλησίας τον περασμένο Απρίλιο στη Λάρισα.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Βόλου καταδίκασε και τους τρεις Βούλγαρους σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών τον καθένα, παρ’ όλο που κατά τη διάρκεια της δίκης ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν να παραδώσουν για υιοθεσία το παιδί με νόμιμο τρόπο. Η 21χρονη μητέρα του βρέφους και οι 52χρονοι γονείς της είχαν συλληφθεί όταν ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας εμφανίστηκαν ως άκληροι που ήθελαν να αγοράσουν το μωρό λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές και συναντήσεις, συμφώνησαν να πληρώσουν 40.000 ευρώ στους «πωλητές». Τα χρήματα προσημειώθηκαν και, μόλις τα παρέλαβαν οι τρεις Βούλγαροι, επενέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι παρακολουθούσαν διακριτικά την παράδοση του μωρού και συνέλαβαν τους δράστες. Μετά την καταδίκη τους, μητέρα, παππούς και γιαγιά οδηγήθηκαν στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.