ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Ληστής τραυμάτισε περιπτερούχο

Χαλκιδική: Ληστής τραυμάτισε περιπτερούχο

Οπλισμένος εισέβαλε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης σε ένα περίπτερο σε περιοχή της Χαλκιδικής ο 38χρονος Έλληνας κακοποιός και αποπειράθηκε να ληστέψει τον ιδιοκτήτη. Εκείνος δεν πτοήθηκε από το όπλο που κρατούσε και πάλεψε μαζί του, χωρίς ωστόσο να αποφύγει τον τραυματισμό.

Ο δράστης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 37χρονο περιπτερούχο απειλώντας τον με ένα πιστολιού κρότου– αερίου, όμως εκείνος αντέδρασε και του επιτέθηκε για να δεχθεί ένα γερό χτύπημα από το μεταλλικό λοστό που κρατούσε στο άλλο του χέρι ο κακοποιός. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την πάλη, ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι επενέβησαν άμεσα. Ο 38χρονος επίδοξος ληστής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και κατασχέθηκαν το πιστόλι με τον γεμιστήρα του, ο λοστός, ένας σκούφος και ένα ζευγάρι γάντια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μουδανιών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις. Το θύμα του μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.