ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταλαιπωρίας συνέχεια για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ατελείωτες ουρές και άγνοια των επιβατών

Ταλαιπωρίας συνέχεια για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ατελείωτες ουρές και άγνοια των επιβατών

Το απόλυτο χάος επικρατεί και σήμερα στους περισσότερους σταθμούς του μετρό, δυο 24ωρα μετά την κατάργηση του παλαιού χάρτινου εισιτηρίου.

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τα χάρτινα εισιτήρια και κάρτες, που χρησιμοποιούσε το επιβατικό κοινό για τις μετακινήσεις του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, αποτελούν παρελθόν.

Μπορεί το μέτρο να καθυστέρησε στην εφαρμογή του, περισσότερους από επτά μήνες, ωστόσο κανείς από την διοίκηση του ΟΑΣΑ δεν φρόντισε να εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα προκειμένου να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές.

Αποτέλεσμα οι ατελείωτες ουρές τις προηγούμενες ημέρες για την έκδοση των μηνιαίων καρτών, ατελείωτες οι ουρές όμως και η ταλαιπωρία και για την έκδοση του απλού εισιτηρίου σήμερα, μετά την κατάργηση του χάρτινου!


Ο κόσμος μη γνωρίζοντας την διαδικασία, καθώς ούτε ενημερωτικά φυλλάδια υπάρχουν, ούτε κάποιος άνθρωπος προκειμένου να τους εξηγήσει, συνωστίζετε στην ουρά, περιμένοντας να φτάσει στον ένα και μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος και θα του εκδώσει το εισιτήριο και θα του απαντήσει στα ερωτήματα που έχει για το νέο σύστημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Μπορεί το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό να πήρε μετάθεση για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ωστόσο ούτε αυτό το γνωρίζουν οι επιβάτες οι οποίοι βλέπουν τις πύλες ανοιχτές και περνούν χωρίς να ακυρώσουν κάπου το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.