ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: Φοιτητές ασπάζονται το Ισλάμ για να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους αλλά μουσουλμάνοι έχουν άλλη γνώμη λόγω των ΛΟΑΤΚΙ!

«Είναι πολλοί υποστηρικτές ανάμεσά τους γι αυτό δεν κερδίζουμε το Ισραήλ»

ΗΠΑ: Φοιτητές ασπάζονται το Ισλάμ για να υποστηρίξουν τους Παλαιστίνιους αλλά μουσουλμάνοι έχουν άλλη γνώμη λόγω των ΛΟΑΤΚΙ!

Εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις φιλοπαλαιστίνιων φοιτητών που συνεχίζονται εδώ και εβδομάδες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, την ώρα που πολλοί Αμερικανοί φοιτητές, ή φοιτητές άλλων χωρών που σπουδάζουν στις ΗΠΑ ασπάζονται το Ισλάμ!

Η “απάντηση” βέβαια από διανοητή του μουσουλμανισμού που μένει στην Βρετανία, ήρθε διαδικτυακά και δεν ήταν αυτή που πολλοί από τους υποστηρικτές τους θα περίμεναν.

Έτσι τονίζει ότι ο “Αλλάχ, δεν δίνει τη νίκη στους Παλαιστίνιους, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει στους Ισραηλινούς να νικούν, γιατί τους Παλαιστίνιους υποστηρίζουν πολλοί ΛΟΑΤΚΙ”!

Από τη Νέα Υόρκη έως και το Λος Αντζελες, οι Ηνωμένες Πολιτείες τα περασμένα 24ωρα βρέθηκαν αντιμέτωπες με σκηνές βίας και αναταραχής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ώρες, στο πλαίσιο των αστυνομικών επεμβάσεων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ένας αστυνομικός από το τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) πυροβόλησε κατά λάθος με το όπλο του σε αίθουσα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης στην πανεπιστημιούπολη του Κολούμπια την Τρίτη, ωστόσο κανείς δεν τραυματίστηκε, ανέφερε το CBS News, επικαλούμενο το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Για το ίδιο περιστατικό, η New York Post ανέφερε πως η σφαίρα από το όπλο του αστυνομικού κατέληξε σε τοίχο λίγα μέτρα μακριά, επικαλούμενη ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ο αστυνομικός, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, πλησίαζε σε ένα οδόφραγμα στον πρώτο όροφο του κτιρίου Χαμιλτον όταν το όπλο του, το οποίο χρησιμοποιύσε σαν φακό, εκπυρσοκρότησε, ανέφερε η αστυνομία. Ο πυροβολισμός καταγράφηκε στην κάμερα σώματος του αστυνομικού, η οποία παραδόθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Το επεισόδιο δεν ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέχρι την Πέμπτη, όταν ο τοπικός ειδησεογραφικός οργανισμός «The City» έκανε λόγο, σε σχετικό ρεπορτάζ, για πυροβολισμό στο Χάμιλτον στη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης.

Οι διαμαρτυρίες αυξήθηκαν μετά το στήσιμο σκηνών στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστήμιου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη που οδήγησε στη σύλληψη περισσότερων από 100 διαδηλωτών στις 18 Απριλίου. Από τότε οι φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις επεκτάθηκαν στα πανεπιστήμια σχεδόν όλης της χώρας μεταξύ αυτών σε κορυφαία ιδρύματα όπως το Χαρβαρντ, το Γέιλ, το Μπέρκλεϊ, το Πρίνστον και το UCLA.

Οι φοιτητές ζητούν από τα πανεπιστήμια να καταδικάσουν την επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και να διακόψουν τα συμβόλαια που διατηρούν με εταιρείες όπλων που προμηθεύουν το Ισραήλ για να μπορεί να πολεμάει. Περίπου 100 κολέγια των ΗΠΑ έχουν αναφέρει δώρα ή συμβόλαια από το Ισραήλ συνολικού ύψους 375 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες δύο δεκαετίες, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του αμερικανικού Υπουργείου Παιδείας.

Αλλά το θέμα δεν σταματά εδώ. Αποκτά άλλες ανησυχητικές διαστάσεις. Εκατοντάδες είναι οι φοιτητές που φαινομενικά τουλάχιστον ασπάζονται το Ισλάμ προσκυνώντας όπως επιτάσσει το μουσουλμανικό δόγμα.

Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό καθώς, όπως αναφέρεται, πολλοί εκ των φοιτητών αυτών μπορεί να περάσουν στο ριζοσπαστικό Ισλάμ με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.