ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατριός έσπασε 19 κόκκαλα ενός 8μηνου βρέφους! (φωτό)

Πατριός έσπασε 19 κόκκαλα ενός 8μηνου βρέφους! (φωτό)

Mία ασύλληπτη κτηνωδία έλαβε χώρα στην κομητεία του Κεντ στη Μεγάλη Βρετανία, με ένα βρέφος 8 μηνών να βρίσκει τραγικό θάνατο μετά από τη βάναυση κακομεταχείριση από τον σύντροφο της μητέρας του.

Το περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει τη βρετανική κοινή γνώμη, αποτελεί ένα απίστευτο δείγμα βαρβαρότητας κι απανθρωπιάς, καθώς το αβοήθητο βρέφος, τους λίγους μήνες που έζησε, βίωσε τη χειρότερη αντιμετώπιση και μάλιστα από τη 33χρονη μητέρα του και τον 26χρονο σύντροφό της.

Ο 8μηνών Eli Cox μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής αφού σταμάτησε να κινείται και να αναπνέει.

Στη δίκη τους, που τελείωσε πριν λίγες μέρες, καταδικάστηκαν αμφότεροι, ο μεν πατριός σε 13 χρόνια φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του βρέφους, ενώ η μητέρα σε 6 χρόνια κάθειρξη για την εγκληματική αμέλεια που επέδειξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη ένα επιβαρυντικό στοιχείο για τους δύο συλληφθέντες ήταν και το γεγονός ότι στο σπίτι βρέθηκαν σε κοινή θέα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ αυτών αμφεταμίνες και βαρβιτουρικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.