ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατερίνη: Πατέρας και κόρη εισέπνευσαν αναθυμιάσεις και δηλητηριάστηκαν πριν προλάβουν να ανοίξουν πόρτες (φωτό, βίντεο)

Κατερίνη: Πατέρας και κόρη εισέπνευσαν αναθυμιάσεις και δηλητηριάστηκαν πριν προλάβουν να ανοίξουν πόρτες (φωτό, βίντεο)

(Ανανέωση 12:33) Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 78χρονος ιδιοκτήτης του 1ου ορόφου κοιμήθηκε και λίγο πριν της πέντε τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του πιθανόν από το υπνοδωμάτιο του.

Τον 78χρονο βρήκαν απανθρακωμένο στο υπνοδωμάτιο του γεμάτο με αποκαΐδια της ξύλινης ντουλάπας ενώ στον 2ο όροφο ζούσε ο 82χρονος αδερφός του με την κόρη του 45 χρόνων οι οποίοι προσπάθησαν να ανοίξουν την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας για να μπει αέρας, αλλά ήταν αργά καθώς εισέπνευσαν τις αναθυμιάσεις και δηλητηριάστηκαν.


(Ανανέωση 9:53) Οι πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν 8 ανθρώπους που διέμεναν σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Μάλιστα, είχαν βγει στα μπαλκόνια και η πυροσβεστική τους ανέβασε από εκεί, με κλιμακοφόρο όχημα, στην ταράτσα, προκειμένου να τους απομακρύνει.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα, με αναπνευστικό πρόβλημα- δίχως να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάστασή της σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ- αλλά και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας, ο οποίος είχε επίσης αναπνευστικό πρόβλημα και θλαστικό τραύμα στα πλευρά.


(Aνανέωση 9:34) Η πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο της πίσω πλευράς της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ένας 77χρονος.

Νεκρός είναι και ο 81χρονος αδελφός του 77χρονου, καθώς και η 43χρονη κόρη του 81χρονου, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις του καπνού που ερχόταν από τον πρώτο όροφο.


(Ανανέωση 9:20) Τραγωδία στην Κατερίνη με τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε σε πενταόροφη πολυκατοικία.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να επιχειρήσουν σήμερα το πρωί στη φωτιά εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και άλλα δύο χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του β’ ορόφου που όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ είναι και αυτά νεκρά.

Πρόκειται για έναν μεσήλικα και μια ηλικιωμένη γυναίκα οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα από την πολυκατοικία τα οποία είχαν βγει στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας προκειμένου να αποφύγουν τις έντονες αναθυμιάσεις.


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κατερίνη.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν έναν νεκρό κατά την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, στην πολυκατοικία στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76.

Κατά την επιχείρηση διάσωσης όσων βρίσκονταν στο κτίριο, εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, ενώ διασώθηκαν άλλοι 8 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.