ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέρκυρα: Παρανάλωμα λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Εκτός κινδύνου οι 2 επιβάτες και ο οδηγός

Κέρκυρα: Παρανάλωμα λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Εκτός κινδύνου οι 2 επιβάτες και ο οδηγός

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρας-Τεμπλονίου, σε περιφερειακό δρόμο στην περιοχή του Τεμπλονίου, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν οι δύο επιβάτες και ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα και 10 πυροσβέστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δύο επιβάτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγείας τους. Ενώ η φωτιά που κατάφερε γρήγορα να επεκταθεί σε δασική έκταση, στις παρυφές του αγροτικού δρόμου, τέθηκε αμέσως υπό έλεγχο και κατασβήστηκε» δήλωσε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.