ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιβεβαιώνονται οι υποψίες για κύκλωμα διακίνησης αυτοκινήτων από τον Έβρο- Σύλληψη Ουκρανών για δεύτερη φορά!

Επιβεβαιώνονται οι υποψίες για κύκλωμα διακίνησης αυτοκινήτων από τον Έβρο- Σύλληψη Ουκρανών για δεύτερη φορά!

Επιβεβαιώνεται η υποψία για δράση οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος που περνάει μέσω Ελλάδας τα οχήματα και τα διακινεί σε κράτη- μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, Ουκρανοί συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο με αυτοκίνητο κλεμμένο από χώρα της Ε.Ε..

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 31 χρόνων εμφανίστηκαν στα σύνορα με ένα τελευταίο μοντέλο Toyota Rav4 που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας των ουκρανικών αρχών.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου με την βοήθεια αξιωματούχων της FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος και ότι το όχημα είχε κλαπεί από τη Γερμανία.

Έτσι, κατασχέθηκε και οι επιβάτες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετώπισαν άλλος ένας 26χρονος Ουκρανός που επιχείρησε την Παρασκευή να περάσει στην Τουρκία με κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένας ομοεθνής του ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες Ουκρανίας και η άδεια κυκλοφορίας ήταν πλαστές και το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία, ενώ ο αριθμός πλαισίου του είχε παραποιηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός συνελήφθη και από την προανάκριση προέκυψε ότι στην υπόθεση είχε συμμετοχή ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.