Εκτέλεση στην Φωκίωνος Νέγρη – Kυνηγήθηκε από τους δολοφόνους πριν τον εκτελέσουν (upd)

Εκτέλεση στην Φωκίωνος Νέγρη – Kυνηγήθηκε από τους δολοφόνους πριν τον εκτελέσουν (upd)

(Ανανέωση 08:30) Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία τη δολοφονία νεαρού άνδρα, στις 23.30 χθες βράδυ, έξω από το κατάστημα «Χίλιες και μία νύχτες», στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 15 στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ήταν αλλοδαπός, ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα και καθόταν σε τραπέζι έξω από το μαγαζί, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησε 5-6 φορές με πιστόλι. Οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


(Ανανέωση): Νεκρός είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε πριν λίγη ώρα στην Φωκίωνος Νέγρη.

Άγνωστοι τον πυροβόλησαν και εξέπνευσε πριν λίγο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό το θύμα ήταν Έλληνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και το θύμα κατέληξε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας διαπληκτίστηκε με τέσσερα άτομα στη Φωκίωνος Νέγρη. Το θύμα τράπηκε σε φυγή και βρήκε καταφύγιο στο νυχτερινό μαγαζί “Χίλιες και Μία Νύχτες”.

Δύο από τους δράστες μπήκαν μέσα στο μαγαζί φορώντας κουκούλες, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τους συνεργούς τους.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν έγινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.