ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός από την πυρκαγιά στο Βόλο (φωτό) (upd)

Πατέρας τριών παιδιών ο νεκρός από την πυρκαγιά στο Βόλο (φωτό) (upd)

(Ανανέωση 19:53) Ένας 45χρονος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, αλβανικής καταγωγής, είναι ο νεκρός από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτιριακό συγκρότημα «Ψυγεία Αλεξόπουλος», στα Κάτω Λεχώνια του Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας, που διέμενε στις Αλυκές του Βόλου, με άλλους δύο εργάτες, πραγματοποιούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης μέσα στους χώρους των ψυκτικών θαλάμων, αλλά λίγο μετά το μεσημέρι και από κάποια αιτία που διερευνάται, προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη και ταυτόχρονα ξέσπασε πυρκαγιά, που λόγω των αερίων, αλλά και των πολύ εύφλεκτων υλικών, πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τις ενδείξεις και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του είτε από τις αναθυμιάσεις, είτε να κάηκε από την τεράστια φωτιά, αφού η σορός του βρέθηκε σε μία εσωτερική σκάλα διαφυγής. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να βγουν έξω και να γλυτώσουν.

Τα «Ψυγεία Αλεξόπουλος» τα τελευταία χρόνια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσαν και παραμένει ακόμα άγνωστο, τι είδους εργασίες έκαναν σήμερα οι τρεις εργάτες.

Στο φλεγόμενο κτιριακό συγκρότημα έφθασαν σε ελάχιστο χρόνο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις με 10 οχήματα και γερανοφόρα, για να σβήσουν την μεγάλη φωτιά, αφού οι μαύροι καπνοί ήταν ορατοί και από τον Βόλο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν μέχρι και τώρα στην περιοχή, για να σβήσουν κάθε πιθανή αναζωπύρωση λόγω των εύφλεκτων υλικών, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Τρίκαλα, τη Λάρισα και την Β΄ΒΙΠΕ Βόλου, που κατέφθασαν ως ενισχύσεις, σταδιακά αποχώρησαν.

Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή θα αποφανθεί μετά από νεκροψία και νεκροτομή για τις αιτίες θανάτου του άτυχου 45χρονου εργάτη.


(Αρχικό κείμενο 14:54) Ένα νεκρός εντοπίστηκε, ενώ εκφράζονται φόβοι και για την ύπαρξη και άλλων θυμάτων μετά από μεγάλη πυρκαγιά μετά από έκρηξη που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις των Ψυγείων “Αλεξόπουλου” στα Λεχώνια Βόλου.

Εν τω μεταξύ μάχη με τις φλόγες δίνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, αφού στο σημείο έχουν σπεύσει 6 οχήματα με 20 άνδρες αλλά και μονάδες του ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.