Πάτρα: Πάλεψε με τους δολοφόνους η συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου – Έτσι σκότωσαν την Φούλα Παπανδρέου

Πάτρα: Πάλεψε με τους δολοφόνους η συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου – Έτσι σκότωσαν την Φούλα Παπανδρέου

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία που συγκλονίζει την Πάτρα. Η Φούλα Παπανδρέου, η συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου, έδωσε μάχη με τους δράστες, στα τελευταία εφιαλτικά λεπτά της ζωής της.

Η Φούλα Παπανδρέου, η συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Πάτρα και οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας βρίσκονται στο σκοτάδι. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Σύμφωνα με την αστρονομία και μετά την ιατροδικαστική έρευνα είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία με κίνητρο τη ληστεία. Φαίνεται ότι οι δράστες δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα, που πάλεψε μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η δολοφονία έγινε μεταξύ 09.00 και 11.00 το πρωί ενώ το θύμα στραγγαλίστηκε. Από το χέρι της άτυχης γυναίκας, έλειπε η χρυσή της βέρα, που όπως φαίνεται βούτηξαν οι δράστες πριν διαφύγουν. Η ηλικιωμένη συνήθιζε να φορά τη βέρα της και κατά δήλωση των οικείων της, μετά τον εντοπισμό της σορού της στο διαμέρισμα της, δεν την έφερε στο δάχτυλο της. Οι δράστες δεν κατάφεραν όμως να βρουν χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι αν και το έκαναν άνω κάτω.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στις 15:10 την περασμένη Δευτέρα (16-07-2018) αφού είχε προηγηθεί η μεταφορά από σούπερ μάρκετ προϊόντων, τα οποία είχε παραγγείλει τηλεφωνικά πριν από λίγα λεπτά, χωρίς όμως ποτέ να τα παραλάβει καθώς όταν χτύπησε το κουδούνι ο υπάλληλος, η άτυχη γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα. Προφανώς ήταν ήδη νεκρή. Είχε ανοίξει πριν την πόρτα στους δολοφόνους της.

Η 88χρονη, ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, άλλοτε προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι, η Ευγενία Παπανδρέου και η Νίκη Πετσάλη. Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Η 88χρονη, γνωστή Πατρινή έμενε μονη της. Ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση της χθεσινής δολοφονίας και ληστείας.

Στον τόπο του περιστατικού έγινε άμεσα αυτοψία από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και από την Ιατροδικαστή Πατρών. Η κηδεία της 88χρονης θα γίνει το μεσημέρι στην Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thebest.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.