ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ντοκουμέντο: Σεκιουριτάς συμπεριφέρεται βίαια σε άστεγο! – Δείτε το βίντεο

Ντοκουμέντο: Σεκιουριτάς συμπεριφέρεται βίαια σε άστεγο! – Δείτε το βίντεο

Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη και ερευνάται από τον ΟΑΣΘ .Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Έρευνα για περιστατικό άσκησης βίας από υπαλλήλους εταιρείας φύλαξης σε βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δημοσιοποίηση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Συυγκεκριμένα, στο video που ανήρτησε επιβάτης λεωφορείου της γραμμής 32 Β του ΟΑΣΘ υπάλληλοι της εταιρείας security τραβούν με βίαιο τρόπο έξω από το όχημα έναν άνδρα, που φαίνεται να είναι άστεγος.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να αναζητούσε δροσιά μέσα στο κλιματιζόμενο όχημα.

Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ εκφράζεται η αντίθεση του Οργανισμού σε τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη, όπως δημοσιεύτηκε.

Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.