ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο 14χρονοι – Κατείχαν υλικό με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο 14χρονοι – Κατείχαν υλικό με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Μία ανήλικη από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο 14χρονους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να παρήχθη με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους.

Η πράξη φαίνεται να τελέστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν 12,5 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψε πάντως διακίνηση του επίμαχου υλικού.

Παιδική πορνογραφία στη Θεσσαλονίκη: Τι αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακρίτρια

Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκαν μέρος των πράξεών τους.

Όσον αφορά την ποινική τους μεταχείριση, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν στον έναν από τους δύο 14χρονους να επιβάλει ως περιοριστικό όρο το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 14χρονος, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.