ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Πετρούπολη: Αλβανός πυροβόλησε 33χρονο έξω από κέντρο διασκέδασης 

Συνελήφθη στη Λυών της Γαλλίας μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Πετρούπολη: Αλβανός πυροβόλησε 33χρονο έξω από κέντρο διασκέδασης 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών εξιχνίασαν την απόπειρα  δολοφονίας σε βάρος 33χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2023 έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη.

Περίπου στις 5.00 το πρωί είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ ατόμων κατά την οποία ένα άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 33χρονο τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας είναι ένας 39χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη στη Λυών της Γαλλίας μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο άνδρας φέρεται εκείνη την ημέρα να διαπληκτίστηκε, για άγνωστο λόγο, με τον 33χρονο και, ενώ αρχικά απομακρύνθηκε από το σημείο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα επέστρεψε, τραβώντας από το ύψος της μέσης του ένα πιστόλι.

Στη συνέχεια έλαβε σκοπευτική θέση γονατίζοντας το ένα πόδι στο οδόστρωμα και αφού στόχευσε τον 33χρονο, τον πυροβόλησε με ακρίβεια μία φόρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό του πόδι του και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης αποχώρησε από τη χώρα μας και διέφυγε στην Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.