ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί καρατούσαν όμηρη σε διαμέρισμα 26χρονη και απαιτούσαν λύτρα

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί καρατούσαν όμηρη σε διαμέρισμα 26χρονη και απαιτούσαν λύτρα

Δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για την αρπαγή 26χρονης, που κρατούσαν κλειδωμένη σε διαμέρισμα.

Για αρπαγή κατά συναυτουργία κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας για απελευθέρωση 26χρονης, την οποία κρατούσαν κλειδωμένη σε διαμέρισμα, αξιώνοντας χρήματα από τους οικείους της.

Η 26χρονη, με καταγωγή από το Νεπάλ, παρέμενε για πέντε μέρες στο διαμέρισμα-«φυλακή» στην περιοχή της Νεάπολης, πριν απελευθερωθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κινητοποιήθηκαν, όταν η γυναίκα διαπιστώθηκε να καλεί σε βοήθεια από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, 17 και 26 ετών, ενώ προέκυψε η εμπλοκή 32χρονου συνεργού τους που παραμένει ασύλληπτος. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, οι δράστες απαιτούσαν την καταβολή του ποσού των 2.500 ευρώ προκειμένου να αφήσουν ελεύθερη την 26χρονη.

Η ίδια, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, εισήλθε τις προηγούμενες μέρες παράνομα στη χώρα μας, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με τη βοήθεια διακινητών, τους οποίους πλήρωσε αδρά για να την μεταφέρουν έως την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που αναμένεται να τους παραπέμψει για κύρια ανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.