ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

Πατέρας ασελγούσε στην 44χρονη κόρη του που έχει νοητική υστέρηση και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο όπου έπαιζαν τα εγγόνια του! Τον έπιασε η ίδια η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και χθες ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του συνελήφθη.

Η μικρή κοινωνία του χωριού είναι συγκλονισμένη απ’ όσα έχουν καταγγελθεί και εξετάζονται από τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα της 44χρονης την Κυριακή 2 του μήνα η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της. Η γυναίκα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και άρχισαν έρευνες, αφού πρώτα προσπάθησε να μην αντιληφτούν τα εγγόνια της όσα έγιναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και σύμφωνα με το περιβάλλον της καταγγέλλουσας επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά η ασέλγεια. «Πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο τέρας που ασέλγησε σε βάρος ενός αθώου παιδιού, επειδή ουσιαστικά περί παιδιού πρόκειται. Αναμένουμε τη δικαιοσύνη», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της γυναίκας Γιάννης Καχριμάνης. Μετά την εξέταση της 44χρονης και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ο ανακριτής Έδεσσας εξέδωσε ένταλμα και συνελήφθη χθες. Πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.