ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συνεδρίαση IND-DEM στο Αγαθονήσι

Συνεδρίαση IND-DEM στο Αγαθονήσι

Συνεδριάζει σήμερα Μ. Τετάρτη, 15 Απριλίου, η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΙΝD-DEM (Ανεξαρτησία-Δημοκρατία) στο Αγαθονήσι!

Συνεδριάζει σήμερα Μ. Τετάρτη, 15 Απριλίου, η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΙΝD-DEM (Ανεξαρτησία-Δημοκρατία) στο Αγαθονήσι!

Στην συγκεκριμένη ομάδα υπάγεται και μάλιστα είναι αντιπρόεδρος ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Γεωργίου. Για την συνεδρίαση αυτή στο Αγαθονήσι μεταβαίνει και ο πρόεδρος του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον βουλευτή Κώστα Αϊβαλιώτη. Τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. επ’ ευκαιρία της μετάβασής τους στο Αγαθονήσι θα παραδώσουν και βιβλία ιστορικού περιεχομένου στην σχολική βιβλιοθήκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά το τέλος της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί η διακήρυξη της IND-DEM σχετικά με τις θέσεις της για το ζήτημα της τουρκικής υποψηφιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρηθεί η αντίδραση της Άγκυρας στο συγκεκριμένο γεγονός, ειδικά στον χώρο όπου λαμβάνει χώρα, δεδομένου των προκλητικών ενεργειών στις οποίες προχωράει τον τελευταίο καιρό. Ας σημειωθεί επίσης πως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε την χρησιμοποίηση στρατιωτικού ελικοπτέρου για την μετάβασή του στο νησί, κάτι το οποίο η κυβέρνηση δεν δέχθηκε.

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.