ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφόνησαν Ολυμπιονίκη για να κλέψουν τους καθρέφτες του αυτοκινήτου του

Δολοφόνησαν Ολυμπιονίκη για να κλέψουν τους καθρέφτες του αυτοκινήτου του

Ο ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ Ντένις Τεν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Καζακστάν από ληστές που ήθελαν να κλέψουν τους καθρέφτες του αυτοκινήτου του.

Ο 25χρονος αθλητής από το Καζακστάν είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Σότσι το 2014. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Αλμάτι.

Ο αθλητής, που είχε επίσης κατακτήσει δύο μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε τρεις ώρες αργότερα.

Στους φετινούς χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας είχε κατακτήσει την 27η θέση. Ο υπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Καζακστάν χαρακτήρισε τον Ντενις Τεν «έναν καταπληκτικό αθλητή, θρύλο για τον αθλητισμό μας, που μας έκανε υπερήφανους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικάνος συναθλητής του Τεν, Άνταμ Ρίπον έγραψε στο Twitter. «Ήταν τόσο καλός με όλους και μια τεράστια έμπνευση για μένα και πάρα πολλούς ανθρώπους. Ευχαριστούμε που μας έδειξες πως να γίνει κανείς πρωταθλητής. Δυστυχώς δεν είχαμε αρκετό χρόνο μαζί σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.