ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Γονυπετής» τώρα ο Σ. Μπάνον ζητά συγνώμη από τον Ν.Τραμπ: «Δεν εννοούσα αυτά που είπα»

«Γονυπετής» τώρα  ο Σ. Μπάνον ζητά συγνώμη από τον Ν.Τραμπ: «Δεν εννοούσα αυτά που είπα»

Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Στηβ Μπάνον τα σχόλια του οποίου στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα περί προδοσίας του γιού του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν σάλο στις ηΠΑ ζητά τώρα συγγνώμη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντησή μου στα ανακριβή δημοσιεύματα για τον γιό του προέδρου Don Jt. που έστρεψαν την προσοχή του κοινού μακριά από τα ιστορικά επιτεύγματα του Αμερικανού προέδρου στον πρώτο χρόνο της προεδρίας του», είπε ο Μπάνον σε ανάρτηση του στο site Axios.

«Τα σχόλιά μου αφορούσαν τον Paul Manafort ένα στέλεχος της προεκλογικής καμπάνιας με πείρα στο πως οι Ρώσοι επιχειρούν και λειτουργούν.

Θα έπρεπε να ξέρει ότι είναι πονηροί και δεν είναι φίλοι μας», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.