Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε το σωστό: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας» (βίντεο)

Άγγλος έχασε σε τηλεπαιχνίδι 23.000 στερλίνες επειδή απάντησε το σωστό: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας» (βίντεο)

To βίντεο που ακολουθεί δείχνει πως η σκοπιανή προπαγάνδα σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς κάποιων σκοτεινών κέντρων εξουσίας έχει καταφέρει να αλλοιώσει ακόμα και την επίσημη, διδακτέα, στα πανεπιστήμια Ιστορία.

Άγγλος παίκτης σε τηλεπαιχνίδι χάνει 23.000 λίρες επειδή απάντησε ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και τον διόρθωσε ο σχολιαστής λέγοντάς του ότι “ήταν Macedonian!

Γεννήθηκε στην Πέλλα!”

Εν ολίγοις ο παρουσιαστής ακύρωσε τη νόμιμη και αποδεκτή ιστορικά απάντηση και την αντικατέστησε με μια η οποία δεν είναι αποδεκτή πουθενά στην επίσημη πανεπιστημιακή κοινότητα με βάση και την οποία ορίζεται τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αυτό το γεγονός καταδεικνύει δόυ πράγματα.

Ότι αν επαναλαμβάνεις το ίδιο ψέμα κάθε μέρα και επιμένεις σε αυτό τότε αποκτά διαστάσεις «αλήθειας» και ότι στις αγγλοσαξωνικές χώρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχαράσσεται η Ιστορία ενός ένδοξου έθνους όπως το ελληνικό.

Μπράβο στον άνθρωπο που απάντησε σωστά, διότι περί τόλμης πρόκειται στην εποχή που ζούμε, να λες αυτό που είναι σωστό και αυτονόητο.

Άμα ένα αγγλικό τηλεπαιχνίδι «δικαιώνει» τους Σκοπιανούς κορόιδο είναι μετά ο Ντιμιτρόφ να μην δηλώσει ότι «δεν πρόκειται να αλλάξουμε, γλώσσα, ταυτότητα και εθνικότητα»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.