ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στο νησί Σεντόσα της νότιας Σιγκαπούρης η συνάντηση Τραμπ-Κιμ – Παρών και ο Ντένις Ρόντμαν!

Στο νησί Σεντόσα της νότιας Σιγκαπούρης η συνάντηση Τραμπ-Κιμ – Παρών και ο Ντένις Ρόντμαν!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν θα διεξάγουν την επόμενη εβδομάδα τη σύνοδο κορυφής των δύο χωρών στο ξενοδοχείο Capella στο νότιο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

«Ο χώρος της συνόδου κορυφής στη Σιγκαπούρη μεταξύ (του προέδρου των ΗΠΑ) και του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν θα είναι το ξενοδοχείο Capella στο νησί Σεντόσα. Ευχαριστούμε τους Σιγκαπουριανούς οικοδεσπότες για τη φιλοξενία τους», ανέφερε σήμερα η Σάντερς με ανάρτηση στο Twitter.

Παρών και ο Ντένις Ρόντμαν

Παρουσία του Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του άτυπου διαμεσολαβητή για τη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Βόρειας Κορέας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο άλλοτε σπουδαίος μπασκετμπολίστας του NBΑ θα μεταβεί μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ιστορικής συνάντησης και όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η New York Post, «θα διαδραματίσει ρόλο στις διαπραγματεύσεις»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι και κατά το παρελθόν, ο Ντένις Ρόντμαν «έσωσε πολλές φορές την κατάσταση», κατευνάζοντας τις δύο πλευρές όταν έφταναν στα άκρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.