ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τα μαζεύει τώρα ο Ζάεφ για τους Έλληνες επιχειρηματίες: «Δεν υπάρχει λόγος να στείλουμε έγγραφα στην Ελλάδα»

Τα μαζεύει τώρα ο Ζάεφ για τους Έλληνες επιχειρηματίες: «Δεν υπάρχει λόγος να στείλουμε έγγραφα στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχει λόγος να σταλούν έγγραφα από την πΓΔΜ στην Αθήνα για τα περί χρηματισμού πολιτών της χώρας από Έλληνες επιχειρηματίες ώστε να υποκινηθούν βίαια επεισόδια πριν το δημοψήφισμα, διευκρίνισε ο Ζόραν Ζάεφ, δίνοντας ουσιαστικά τη δική του “απάντηση” σε όσα είπε νωρίτερα, σήμερα, η Μαρία Ζαχάροβα για την υπόθεση με τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ «οι δηλώσεις έγιναν έπειτα από επιθέσεις σε αστυνομικούς μπροστά από το κοινοβούλιο. Τις σχολίασα για να στείλω το μήνυμα ότι οι φιλίες πρέπει να χτίζονται και όχι να αποτελούν πεδίο εχθρικών ενεργειών». «Η χώρα μου ήδη έχει δείξει σημάδια πως χτίζει καλές σχέσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συμπληρώνοντας πως «θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας».

Υπενθυμίζεται πως ο Ζάεφ σε συνέντευξή που έδωσε στο Buzzfeed είχε πει πως έλληνες επιχειρηματίες που διάκεινται ευνοϊκά στη Ρωσία «πληρώνουν από 13.000 έως 21.000 ευρώ» σε πολίτες της πΓΔΜ για να προκαλέσουν «βίαια επεισόδια πριν το δημοψήφισμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.