ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκουτέρες: Αποσύρει το έγγραφο στη Γενεύη ύστερα από την έκκληση Αναστασιάδη

Γκουτέρες: Αποσύρει το έγγραφο στη Γενεύη ύστερα από την έκκληση Αναστασιάδη

Δήλωσε ότι καταλαβαίνει τις ανησυχίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και γι’ αυτόν τον λόγο αποσύρει το έγγραφο.

Απαντητική επιστολή για το ζήτημα του εγγράφου ‘Αιντε, από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, έλαβε, σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, λίγο πριν από την έναρξη της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο κεφάλαιο των Εγγυήσεων και της Ασφάλειας, στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας.

Ο κ. Γκουτέρες, απαντώντας στην επιστολή που του έστειλε ο κ. Αναστασιάδης το περασμένο Σάββατο -στην οποία τόνιζε ότι το κοινό έγγραφο που συνέταξε ο ειδικός απεσταλμένος του για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ ‘Αιντε, δεν μπορεί να έχει την όποια υπόσταση- αναφέρει ότι λαμβάνει υπόψη του τις ανησυχίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και γι’ αυτόν τον λόγο αποσύρει το έγγραφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την παρουσία του γγ του ΟΗΕ την προσεχή Παρασκευή στη Διάσκεψη έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει λάβει ακόμη τις τελικές αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.