Τούρκοι και ψευδοκράτος απειλούν ότι θα κτυπήσουν τα πλοία της ΤΟΤΑL και της EXXON MOBIL!

Τούρκοι και ψευδοκράτος απειλούν ότι θα κτυπήσουν τα πλοία της ΤΟΤΑL και της EXXON MOBIL!

Το ψευδοκράτος και η Άγκυρα απειλούν τα πλοία της γαλλικής TOTAL και της αμερικανικής EXXON MOBIL έαν συνεχίσουν τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ!

Δηλαδή απειλούν με κτύπημα ΗΠΑ και Γαλλία καθώς οι δύο πετρελαϊκές ταυτίζονται στην ουσία με τις χώρες προέλευσής τους και είναι εκ των βασικών προωθητών των γεωστρατηγικών τους συμφερόντων.

Οι σχετικές δηλώσεις έγιναν μαζί με αυτές σύμφωνα με τις οποίες το ψευδοκράτος θα ακολουθήσει την «λύση» Γαλλίας-Μονακό για να ενταχθεί επί της ουσίας στην τουρκική επικράτεια και να προσαρτηθούν τα κατεχόμενα.

«Όπως γνωρίζετε ύστερα από την πρόσκλησή μας, ένα τουρκικό πλοίο ήλθε στην περιοχή για να πραγματοποιήσει έρευνα. Εδώ και χρόνια πραγματοποίησαν μία διεθνή ληστεία με το εμπάργκο αλλά αυτήν την φορά δεν θα το επιτρέψουμε. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τους χτυπήσουμε» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των Τουρκοκυπρίων Ταχσίν Ερτουγρούλογλου…

Απειλές προς την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι αν οι Τούρκοι το θελήσουν μπορούν να χτυπήσουν τα ερευνητικά πλοία και να σταματήσουν την προσπάθεια εξόρυξης φυσικού αερίου από την θαλάσσια περιοχή της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης εξαπέλυσε ο «υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

«Αν χρειαστεί, μπορούμε να τους χτυπήσουμε»

«Οι ξένες εταιρείες πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτές τις ενέργειες μαζί με την ελληνοκυπριακή πλευρά» υποστήριξε ο κ. Ερτουγρούλογλου αναφερόμενος στην προσπάθεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που υπάρχουν στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

«Όπως γνωρίζετε» συνέχισε ο λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους «ύστερα από την πρόσκλησή μας, ένα τουρκικό πλοίο ήλθε στην περιοχή για να πραγματοποιήσει έρευνα. Εδώ και χρόνια πραγματοποίησαν μία διεθνή ληστεία με το εμπάργκο αλλά αυτήν την φορά δεν θα το επιτρέψουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Βεβαίως, δεν το επιλέγουμε. Αλλά αν υπάρξει ανάφλεξη, τότε τι θα κάνουμε; Αναμένεται να παραβλέψουμε τα τετελεσμένα γεγονότα της ελληνοκυπριακής πλευράς; Αν αυξηθεί η ένταση, ο υπόλογος θα είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Τάχα εμείς ιδρύσαμε αυτή τη δημοκρατία μαζί. Πού είναι οι Τουρκοκύπριοι; Κανένας δεν μας ρώτησε που είναι τα αποθέματα και τα δικαιώματά μας» ήταν η ευθεία απειλή που εξαπέλυσε προς τη Λευκωσία ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.