ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκάρει η 21χρονη σύντροφος του δολοφόνου στο Στρόβολο: « Ο Λοΐζος με κακοποιούσε»

Σοκάρει η 21χρονη σύντροφος του δολοφόνου στο Στρόβολο: « Ο Λοΐζος με κακοποιούσε»

Ακόμη πιο δύσκολη κάνει τη θέση του 33χρονου συντρόφου της Λοΐζου Τζιωνή η 21χρονη Σάρα Σίαμς, η οποία κρατείται για την υπόθεση δολοφονίας του ζευγαριού στο Στρόβολο Λευκωσίας. Η Σίαμς στην κατάθεσή της στον ανακριτή παρουσιάζει όλα τα στοιχεία, που ενοχοποιούν τον 33χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε πως εκείνος δολοφόνησε το Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου.

Η Σιαμς αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζιωνή, η οποία από έρωτας μετατράπηκε σε βασανιστήριο. Ισχυρίστηκε ότι ο 33χρονος όταν άρχισε να κάνει χρήση κοκαΐνης και αμφεταμινών έγινε βίαιος και της ασκούσε ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία. Μάλιστα αν και η ίδια πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία σε εξάρσεις της προκαλεί πόνο, ο Τζιωνής της ασκούσε βία αδιαφορώντας για τη κατάσταση της. Η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά φοβόταν, Μάλιστα της είχε καταστρέψει τα λάστιχα του αυτοκινήτου ώστε να μην μπορεί να φύγει.

Πριν γνωριστούν με τον Τζιωνή σπούδαζε σε ιδιωτικό κολέγιο και εργαζόταν για να καλύψει τα δίδακτρα. Ωστόσο ο Τζιωνής την εξανάγκασε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να συζήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάρα Σιαμς αποκάλυψε στους ανακριτές ότι ο 33χρονος το βράδυ του φόνου, όταν επέστρεψε στο σπίτι, της ανέφερε ότι είχε σκοτώσει το ζευγάρι και η ίδια δεν τον πίστεψε. Για τον λόγο αυτό την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο Στρόβολο για να την πείσει. Στην περιοχή βρισκόταν όμως η αστυνομία και έτσι αποχώρησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.