Η βασίλισσα του Bollywood υμνεί την Ελλάδα

Η βασίλισσα του Bollywood υμνεί την Ελλάδα

Η Tάνια Ζάετα συστήνει τη χώρα μας για ιατρικό τουρισμό – Έμεινε έγκυος με εξωσωματική στην Ελλάδα στα 48 της.

Έμεινε έγκυος στα 48 της με εξωσωματική στην Ελλάδα και έγινε πρώτο θέμα στην Αυστραλία. Ο λόγος για τη Αυστραλέζα βασίλισσα του Bollywood Tάνια Ζάετα, που κατάφερε να εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρό της με ελληνική συμβολή. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, με τα υπερσύγχρονα κέντα εξωσωματικής γονιμοποίησης που διαθέτει, έχει καταστεί κορυφαίος προορισμός ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, προσελκύοντας γυναίκες απ’ όλον τον κόσμο που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της μητρότητας.

Η Τάνια Ζάετα δεν είναι μόνο μια πετυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια στην Αυστραλία, αλλά ταυτόχρονα προπονήτρια Pilates και επιχειρηματίας που διοργανώνει συνέδρια για την υγεία και την ευεξία, προωθώντας παράλληλα και προϊόντα ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή της. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως βοηθός παρουσιάστρια δημοφιλών τηλεοπτικών παιχνιδιών και γρήγορα έφτασε να πρωταγωνιστεί στην αυστραλέζικη version του “BAYWATCH” δίπλα στον Ντέιβιντ Χάσελχοφ. Η πορεία της στη συνέχεια κινήθηκε ανάμεσα σε παρουσιάσεις πετυχημένων εκπομπών και συμμετοχής της σε σειρές τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, έως το 2005 οπότε και η καριέρα της εκτοξεύτηκε μέσω … Βομβάης.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε ταινίες του Bollywood, την έκαναν γνωστή και εκτός Αυστραλίας, πετυχαίνοντας να γίνει αποδεκτή από εταιρείες παραγωγής, συναδέλφους ηθοποιούς στην Ινδία, αλλά και από το κοινό. Για πολλά χρόνια κινούνταν μεταξύ Αυστραλίας και Ινδίας πετυχαίνοντας να συνδέσει το όνομά της με την ιδιαίτερη κινηματογραφική βιομηχανία της Βομβάης.
Η αγάπη της για τα παιδιά, την οδήγησαν το 2011 να ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Ειρήνη για τα Παιδιά», που βρέθηκε στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών μετά από καταγγελίες πως οι δωρεές χρησιμοποιούνταν για την κάλυψη των εξόδων του οργανισμού και όχι για τους σκοπούς που πραγματοποιήθηκαν. Οι έλεγχοι ωστόσο δεν επαλήθευσαν τους ισχυρισμούς.

Ο έρωτας και η επιθυμία να αποκτήσει παιδί

Το 2014 μπήκε στη ζωή της, και όπως λέει την άλλαξε ολοκληρωτικά, ο σύντροφός της Κρις Ρόντζερς. Γνωρίστηκαν τυχαία στην επιχείρηση spa που λειτουργεί ο ίδιος και όπως αποδείχθηκε ο έρωτας όχι μόνο ήταν κεραυνοβόλος αλλά και δεν κοιτάει τα 14 χρόνια διαφοράς στην ηλικία τους. “Δεν επιλέγουμε ποιον ερωτευόμαστε, δεν επιλέγουμε την ηλικία του, τη δουλειά του, η πως μοιάζει” δήλωσε η Ζάετα σε μια συνέντευξή της για τον 33χρονο σύντροφό της, που στη συνέχεια την στήριξε απόλυτα στη σημαντικότερη ίσως απόφαση της ζωής της. Να μείνει έγκυος στα 48της με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Πάντοτε ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Όμως η καριέρα, τα πολλά ταξίδια Μελβούρνη – Βομβάη, και οι έντονοι ρυθμοί από τη μία, καθώς και η απουσία ενός συντρόφου με τον οποίον θα δημιουργούσαν τη δική τους οικογένεια, λειτούργησαν ανασταλτικά. Όταν στο δρόμο της βρέθηκε ο σημερινός της σύντροφος άρχισε σοβαρά να σκέφτεται πως θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ως γυναίκα, παρά τα πιθανά προβλήματα εξαιτίας της ηλικίας της.

Και εάν στην αρχή ήταν διστακτική με την απόφαση, τις δυσκολίες και τους πιθανούς κινδύνους, το πετυχημένο παράδειγμα και η προτροπή της καλής της φίλης Μαίρης Κούστας, ήταν αυτά που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση και να προσπαθήσει. Η Κούστα είναι ομογενής ηθοποιός και συγγραφέας στην Αυστραλία, με συμμετοχές σε γνωστές σειρές τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, ενώ τα βιβλία της έχουν γίνει Best Seller. Το 2013 στο βιβλίο της “All I know: a memoir of love, loss and life” έριξε φως στην προσωπική της ιστορία και στη 10ετή προσπάθειά της να μείνει έγκυος. Τελικά μετά από 23 εξωσωματικές, κατάφερε το 2013 και έφερε στον κόσμο την κόρη της, που στη συνέχεια βάφτισε στην Τήνο, με επιτυχημένη εξωσωματική που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ελλάδα για την εξωσωμματική διαδικασία σε γνωστό ιατρικό κέντρο της Αθήνας. Όπως λέει ο μαιευτήρας, και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας, κ.Κωνσταντίνος Πάντος η Αυστραλέζα ηθοποιός : “Ήταν προβληματισμένη αλλά και αποφασισμένη. Το βασικό ήταν πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό της στην Αυστραλία και ήταν πλήρως ενημερωμένη για τη διαδικασία που θα ακολουθούσε κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. Ήξερε για εμάς και τη διαδικασία από την φίλη της Μαίρη Κούστα, που την προέτρεψε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα”.

Κατά την δεκαήμερη παραμονή της στην Ελλάδα, Ζάεττα και Ρόντζερς είχαν την ευακρία να επισκεφθούν την Πλάκα και την Ακρόπολη αλλά και την Ύδρα, που φωτογραφήθηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ που στη συνέχεια “ανέβασαν” στα social media.

H διαδικασία της εξωσωμματικής ήταν πλήρως επιτυχημένη από την πρώτη φορά και πλέον η Ζάετα περιμένει τον Σεπτέμβριο τα δίδυμά της. Μιλώντας αρχές Ιουνίου σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία, αποκάλυψε δημόσια την εγκυμοσύνη της, έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της και μιλώντας συνεχώς για την Ελλάδα και τα όσα της πρόσφερε.
“Μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για την Ελλάδα και αυτό είναι η απόδειξη, πως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πράγματι η αιχμή του δόρατος σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε και να ώστε ν΄ ακουστεί η χώρα μας και να εμπεδωθεί η εμπιστοσύνη στο εξωτερικό, προσελκύοντας ταυτόχρονα και άλλα ζευγάρια” λέει ο κ.Πάντος αποκαλύπτοντας πως έλαβε επιστολή από την Αυστραλέζα ηθοποιό με την οποία τον ευχαριστεί και πως θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα με τα δίδυμά της, για να γνωρίσουν τον τόπο που έγινε η “σύλληψή” τους.

Στο TOP 5 η Ελλάδα

Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στο TOP 5 της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πετυχαίνοντας να προσελκύσει ζευγάρια από 60 και πλέον χώρες απ΄ όλον τον κόσμο και με τον αριθμό να έχει συνεχώς αυξητική τάση. Σε αυτό βοηθούν, τα καλά ποσοστά επιτυχίας, οι άριστες υπηρεσίες απ’ τα κέντρα εξωσωματικής, το ευέλικτο νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και το κόστος που σε σε σχέση με τις ΗΠΑ αγγίζει το 1/4 ενώ με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία περίπου το 1/2.

Τα τελευταία χρόνια ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με πρωτοβουλία του προέδρου του κ.Γιώργου Πατούλη, έχει ξεκινήσει μία οργανωμένη καμπάνια στο εξωτερικό -και κυρίως προς την ομογένεια- προώθησης του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας, με θετικά αποτελέσματα. “Απευθυνθήκαμε στην ομογένεια, με στόχο να ενημερωθεί για τις άριστες ιατρικές υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, που μπορούν να συνδυάσουν με διακοπές, ήλιο, νησιά και θάλασσα. Οπότε τους δίνουμε ένα κίνητρο να βρεθούν και πάλι στη χώρα τους. Οι ομογενείς αποτελούν και την καλύτερη “διαφήμιση” για την Ελλάδα και τις ιατρικές τους υπηρεσίες όταν επιστρέψουν στις χώρες τους. Σήμερα δεν έρχονται πλέον μόνο γυναίκες απο την ομογένεια, αλλά και πολλές γυναίκες από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, για να κάνουν το όνειρο απόκτησης ενός παιδιού πραγματικότητα” επισημαίνει ο κ.Πάντος, καταλήγοντας: “Η εξωστρέφεια μετράει πάρα πολύ. Η προσπάθειά μας να πείσουμε τους ξένους και την ομογένεια για τα καλά αποτελέσματα της Ελλάδας, έρχεται από το ίδιο το αποτέλεσμα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.