ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χώρισε με τον Πηλαδάκη και είναι ξανά ερωτευμένη (βιντεο)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χώρισε με τον Πηλαδάκη και είναι ξανά ερωτευμένη (βιντεο)

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη και τόνισε: «Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Θα το μάθεις Σταματίνα! Όταν έχω να ανακοινώσω κάτι, θα το ανακοινώσω… Είμαι κάπως τους τελευταίους μήνες και έχω πάρει το χρόνο μου και το χώρο μου και δεν το κρύβω, αλλά δεν έχω κάτι τόσο σημαντικό να ανακοινώσω ακόμα και δεν το κρύβω, όλα τα άλλα είναι περιέργεια…!».

Τι της είπε όμως όλο νόημα η Σταματίνα; Δείτε το σχετικό βίντεο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.