ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

E.Hurley: Το αποκαλυπτικό πράσινο φόρεμά της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα (φωτο) 

Η ηθοποιός βρέθηκε σε ειδική προβολή για την ταινία “Strictly Confidential”

E.Hurley: Το αποκαλυπτικό πράσινο φόρεμά της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα (φωτο) 

Η Elizabeth Hurley πραγματοποίησε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. 

Η ηθοποιός βρέθηκε σε ειδική προβολή για την ταινία “Strictly Confidential”, την οποία σκηνοθετεί ο γιος της και εκείνη πρωταγωνιστεί, στο Λονδίνο και μαγνήτισε τα βλέμματα. Επέλεξε ένα σμαραγδί φόρεμα γεμάτο λάμψη, με βαθύ cut out στο στήθος και μεγάλο άνοιγμα στους μηρούς.

Το συνδύασε με ασημί high heels και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είχε επιλέξει ξανά σε εμφάνισή της νωρίτερα τον Απρίλιο, αυτή τη φορά ταιριάζοντάς τα με ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του ροζ και του μωβ. Δείτε εδώ πόσο κοστίζουν τα παπούτσια της.

Η πρωταγωνίστρια του “The Royals” έφτασε στην προβολή του Strictly Confidential με τον γιο της Damian και το μοντέλο Abbey Clancy.

Οι πρώην σύντροφοι της Liz, Arun Nayar και Hugh Grant – ο οποίος είναι νονός του Damian – ήταν επίσης παρόντες για να δείξουν την υποστήριξή τους στο ντεμπούτο του ως σκηνοθέτη.

Ο Damian έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία – η οποία δέχτηκε πυρά αφού αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος επέβλεψε και τις ερωτικές σκηνές της μητέρας του.

Η Elizabeth Hurley είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση πως ένιωθε προστατευμένη και ασφαλής με ένα μέλος της οικογένειάς της στο πλατό την ώρα των γυρισμάτων.

Ο γιος της είπε για την εμπειρία του να συνεργάζεται με τη μητέρα του επαγγελματικά και να τη σκηνοθετεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό, αν και πρόκειται απλώς για δουλειά και σόουμπιζ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.