ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tο γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κατηγορείτε για κλοπή σχεδίων μαγιό, Ισπανίδας σχεδιάστριας.

Tο γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κατηγορείτε για κλοπή σχεδίων μαγιό, Ισπανίδας σχεδιάστριας.

Σε μπελάδες βρίσκεται πλέον το γνωστό μοντέλο καθώς Ισπανίδα σχεδιάστρια μαγιό, υπέβαλλε μήνυση εναντίον της καθώς θεωρεί ότι στην κολεξιόν που παρουσίασε δύο σχέδια ήταν από τη δική της συλλογή

Συνήθως απασχολεί τα ΜΜΕ για τις φωτογραφίες της, στις περισσότερες εκ των οποίων εμφανίζεται με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα… Το 26χρονο μοντέλο, εσχάτως αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη φήμη της (και τους χιλιάδες ακόλουθους της στα social media) και λάνσαρε τη δική της συλλογή με μαγιό, μόνο που απ’ ότι φαίνεται τα σχέδια δεν ήταν όλα… δικά της.

Όπως κατήγγειλε η σχεδιάστρια από τη Νέα Υόρκη Λίζα Μαρία Φερνάντες, στην πρόσφατη κολεξιόν με μαγιό που παρουσίασε η εταιρία της Ραταϊκόφσκι Inamorata, δύο σχέδια έχουν «κλαπεί» από τη δική της κολεξιόν και γι’ αυτό το λόγο ήδη προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Μάλιστα επειδή η νομοθεσία στις ΗΠΑ φέρεται να μην καλύπτει τα πνευματικά δικαιώματα στον τομέα της ένδυσης, η Φερνάντες στην καταγγελία της επικαλείται τις αντίστοιχες απαγορεύσεις που υπάρχουν στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, προκειμένου να αποσυρθούν τα συγκεκριμένα σχέδια από την κολεξιόν της Inamorata.
Το όλο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ που ασχολούνται με τη μόδα, αλλά την ίδια ώρα η συλλογή της Ραταϊκόφσκι πουλάει τρελά σε όλο τον κόσμο και ήδη έχουν εξαντληθεί αρκετοί κωδικοί με τις τιμές να κυμαίνονται από 75$ έως 160 δολλάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.