ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Game of Thrones: Δείτε τα 10 μεγαλύτερα λάθη (φωτό,βίντεο)

Game of Thrones: Δείτε τα 10 μεγαλύτερα λάθη (φωτό,βίντεο)

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως το Game of Thrones είναι μία από τις καλύτερες και πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

Επειδή όμως κανείς δεν είναι τέλειος και όσο καλοφτιαγμένη μπορεί να είναι μια σειρά, πάντα θα υπάρχουν είτε μικρά είτε μεγάλα λάθη.

1) Το ψεύτικο σπαθί του Jon Snow

Το Battle of the Bastards μπορεί να είναι μέχρι στιγμής ένα από τα ακριβοπληρωμένα επεισόδια του Game of Thrones, αλλά είχε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Το σπαθί του Jon Snow φτιαγμένο από το καλύτερο μέταλλο, Valyrian, φαίνεται να ταλαντεύεται πολύ την ώρα που εκείνος προσπαθεί να ανέβει στο άλογο. Δεν πειράζει, καθώς το επεισόδιο ήταν απλά έπος!

2) Το μενταγιόν της Melisandre

Η έκτη season είχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές, καθώς η πανέμορφη κόκκινη μάγισσα Melisandre είναι στην πραγματικότητα μια γριά γυναίκα που μεταμορφώνεται σε πιο νέα σε ηλικία, χάρη στο μαγικό μενταγιόν της. Παρόλα αυτά, στη season 4 την είδαμε σε μια σκηνή να απολαμβάνει το μπάνιο της χωρίς να φορά το μαγικό μενταγιόν και να εξακολουθεί να έχει τη νέα και όμορφη εμφάνισή της. Χωρίς ακόμα να έχει εξηγηθεί στη σειρά τι ακριβώς είναι η Melisandre, δεν μπορεί ακόμα το μενταγιόν να θεωρηθεί 100% λάθος της σειράς.

3) Λάθη στα credits της σειράς

Θα έχετε παρατηρήσει πως στα opening credits της σειράς, δίπλα από τα ονόματα των πρωταγωνιστών εμφανίζεται και ο αντίστοιχος οίκος στον οποίο ανήκουν. Παρόλα αυτά, ανά season έχουν παρουσιαστεί πολλά λάθη στους οίκους. Για παράδειγμα, έχουμε δει την Sansa Stark να είναι στους Targaryen, τον Jorah Mormont στους Lannister, την Daenerys Targaryen επίσης στους Lannister και τον Joffrey στους Stark.

4) Το αίμα στο ξίφος που ξαναεμφανίζεται

Στο επεισόδιο 9 της season 5 του Game of Thrones, είδαμε τον Jorah Mormont να πολεμά σε αρένα, μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του Daenerys. Ο αντίπαλος του ενώ σκουπίζει το αίμα από το σπαθί του, στην ακριβώς επόμενη σκηνή το σπαθί του έχει ακόμα την ίδια ποσότητα αίματος. Μισές δουλείες…

5) Τα εξαφανισμένα πτώματα του Sons of HarpyΆλλο ένα μεγάλο λάθος στη season 5 του Game of Thrones, είναι στη σκηνή που οι Sons of Harpy κάνουν την επίθεσή τους και περικυκλώνουν τους Grey Worm και Barristan Selmy. Αφού οι δυο τους κατατροπώνουν ένα σωρό από αυτούς, γεμίζοντας το δωμάτιο με πτώματα, στο ακριβώς επόμενο πλάνο βλέπουμε πολύ λιγότερα πτώματα και σε κάποια σημεία μάλιστα έχουν εξαφανιστεί

6) Ο φορτιστής του Stannis Baratheon

Άλλη μια τρομερή ανατροπή της σειράς ήταν ο θάνατος του Stannis Baratheon στον φινάλε της season 5. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη σκηνή είχε ένα μικρό λάθος, καθώς δίπλα από το πόδι του χαρακτήρα φαίνεται να υπάρχει ένας φορτιστής. Η φωτογραφία παραπάνω που φαίνεται ξεκάθαρα ο φορτιστής, έχει παρθεί από τα παρασκήνια του Game of Thrones, αλλά αν ανατρέξετε στη σκηνή θα δείτε πως ο φορτιστής είναι εκεί και στο επίσημο επεισόδιο!

7) Το σπαθί του Grenn πετάει!

Ένα από τα λάθη της πρώτης season, είναι στη σκηνή που ο Jon Snow παραδίδει μαθήματα ξιφασκίας στο Μαύρο Κάστρο. Ενώ ο Grenn πιάνει το σπαθί του για να ξαναεπιτεθεί στον Snow, ο δεύτερος πάει να του ορμίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αφήσει το σπαθί και να παραδοθεί. Παρόλα αυτά, στην εναλλαγή του πλάνου το σπαθί φαίνεται να πέφτει πολύ πιο μακριά από τον Grenn.

8) Ο άσχετος Λευκός Ιππότης

Το πιο αστείο όμως λάθος της πρώτης season, είναι ο Λευκός Ιππότης της Βασιλικής Φρουράς που δυσκολεύεται να θηκαρώσει το σπαθί του.

9) Το μαγικό χέρι της Catelyn Stark

Άλλο ένα μικρό λάθος της πρώτης season είναι το χέρι της Catelyn Stark, που ενώ το βλέπουμε να ακουμπά τον ώμο του Robb Stark, στο ακριβώς επόμενο πλάνο είναι κατεβασμένο.

10) Ο λιωμένος χρυσός των Dothraki

Εδώ δεν πρόκειται για οπτικό λάθος. Μία από τις καλύτερες σκηνές της πρώτης season είναι αυτή που ο Khal Drogo λιώνει με φωτιά τον χρυσό και με αυτόν “στέφει” τον Viserys βασιλιά. Παρόλα αυτά, διάφοροι επιστήμονες θεωρούν πως για να λιώσει ο χρυσός σε τέτοιο σημείο, χρειάζονται 1945 βαθμοί Φαρενάιτ, αλλά μια απλή φωτιά σαν αυτή που είχε ο Drogo μπορεί να παράξει μέχρι και 700. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο χρόνος που έχει ο Drogo τον χρυσό στη φωτιά είναι πολύ λίγος για να τον κάνει να λιώσει τόσο γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.