ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εμένα με σταύρωσαν επειδή ψήφισα τον Ντάνο» (βίντεο)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εμένα με σταύρωσαν επειδή ψήφισα τον Ντάνο» (βίντεο)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δεχτεί αρκετή κριτική κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο πρώτο Survivor και σήμερα αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, όπως είπε η ίδια, στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, όπου ήταν καλεσμένη μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, εμένα με σταύρωσαν επειδή ψήφισα τον Ντάνο. Κάποιον έπρεπε να ψηφίσω και ψήφισα τον Ντάνο, γιατί είτε είχα κάποιες διαφορετικές απόψεις μαζί του… μην ξαναγυρνάμε πάλι πίσω», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη και συνέχισε:

«Με τον Γιώργο μιλάω, έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση, ανταλλάσσουμε μηνύματα… Τις προάλλες μου έστειλε “δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον αγώνα”, τότε που παίζαμε συνέχεια μαζί. Ανταλλάζουμε μηνύματα συνέχεια. Και τότε ήταν οι σχέσεις μας μια χαρά, άλλο τι ήθελαν να περάσουν.

Από εκεί και πέρα, η Ευρυδίκη που ήμουν η Ευρυδίκη είμαι, πριν το παιχνίδι, μέσα στο παιχνίδι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Ίσως μέσα στο παιχνίδι ξεχνάς καμιά φορά ότι είναι παιχνίδι. Το ότι μπορεί να μη σε συμπαθεί κάποιος κόσμος, αυτά είναι γούστα.

Όταν γράφουν οι κάμερες 24 ώρες το 24ωρο κι εσύ βλέπεις στην οθόνη σου ένα τρίωρο υλικό, όλοι ξέρουμε ότι το μοντάζ κάνει θαύματα. Αυτό και βάζω τελεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.