ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ενας… άλλος Β.Σόιμπλε: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο – Εγώ κουράστηκα και φεύγω»!

Ενας… άλλος Β.Σόιμπλε: «Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο – Εγώ κουράστηκα και φεύγω»!

Σε ύμνους για την οικονομία της Ελλάδας, αναλύθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε μία πρωτοφανή αλλαγή της μέχρι σήμερα στάσης του: «Η οικονομία της Ελλάδας βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει και σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειές της», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιόφωνο Intel Radio και προδιέγραψε την αποχώρησή του από την θέση του ΥΠΟΙΚ.

Ετσι λοιπόν ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών τόνισε ότι “Οκτώ χρόνια είναι αρκετά και οι δυνάμεις μου έχουν κάποια όρια”…

Αναφορικά με το ευρωπαϊκό όραμα του Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η ομιλία του Γάλλου Προέδρου έφερε ανακούφιση (αλίμονο, “γατάκι” του Βερολίνου είναι ο Γάλλος) στη γερμανική κυβέρνηση: “Γαλλία και Γερμανία αποτελούν τον πυρήνα της Ευρώπης και της προόδου της. Είμαι βέβαιος ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα πείσει και τους επόμενους εταίρους της να συμμερισθούν το όραμα της ίδιας και του Γάλλου Προέδρου”, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας όσους ψήφισαν το δεξιό κόμμα AFD, δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι… Ναζί. “Πρέπει να τους σεβόμαστε και τα κίνητρά τους πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ’όψιν”, ανέφερε..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.