ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έρχεται πολύ μεγάλη κακοκαιρία με χιόνια, παγωνιά και χαλάζι – Πότε και που θα κτυπήσει

Έρχεται πολύ μεγάλη κακοκαιρία με χιόνια, παγωνιά και χαλάζι – Πότε και που θα κτυπήσει

Νέο κύμα κακοκαιρίας. Η ΕΜΥ ενημερώνει για ραγδαία επιδείνωση με έκτακτο δελτίο. Ο Καιρός φέρνει ξανά, βροχές καταιγίδες και χαλάζι σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η κακοκαιρία θα διαρκέσει τουλάχιστον 48 ώρες. Θα ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και θα διαρκέσει ως και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου

Οι προαναφερθείσες περιοχές, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, η υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Κατά περιόδους τα ηπειρωτικά (κυρίως τα δυτικά και βόρεια), τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Τις πρωινές ώρες η Θράκη και μέχρι το βράδυ τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι την Κυριακή θα επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο πιθανώς 9 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.