Χρήστος Παππάς: Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο κρησφύγετό του – Δεκάδες χειρόγραφα σημειώματα

Χρήστος Παππάς: Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο κρησφύγετό του – Δεκάδες χειρόγραφα σημειώματα

Κανόνες συνωμοτικότητας, μακριά από τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φαίνεται ότι τηρούσε ο Χρήστος Παππάς στους εννέα μήνες, που παρέμεινε φυγόποινος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο υπαρχηγός της «Χρυσής Αυγής» επικοινωνούσε με αυτό τον τρόπο με συγγενείς και φίλους το διάστημα που ήταν καταζητούμενος από την ΕΛΑΣ.

Στην έκθεση κατάσχεσης που συνέταξε η Αντιτρομοκρατική και βρίσκεται στη διάθεση της ΕΡΤ προκύπτει ότι στην τραπεζαρία του διαμερίσματος βρέθηκαν:

– Δύο κινητά τηλέφωνα,
– δύο υπολογιστές,
– ένα τάμπλετ,
– ένα σκισμένο χαρτί με την σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο υπνοδωμάτιο του Χρήστου Παππά βρέθηκαν ακόμα:

– Αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον στη διάστημα που καταζητείτο.

– Ένα από τα κείμενα, που μπήκαν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ». Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Στο κρησφύγετο του Χρήστου Παππά βρέθηκε επίσης ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις, που ξεκινούν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.