ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν οι μπράβοι που πυροβόλησαν ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν οι μπράβοι που πυροβόλησαν ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται οι τρεις μπράβοι, αλβανικής καταγωγής, οποίοι φέρονται να είχαν πυροβολήσει 20χρονο ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ, στις 4 Ιουλίου, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, μέσα στο κατάστημά του.

Πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, 34, 29 και 21 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου στη Φούρκα και ο 21χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουλίου σε εξοχικό της Σωζόπολης, στο οποίο κρυβόταν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πολυγύρου. Ο 21χρονος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο και είναι υπόδικος σε δεύτερο βαθμό για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ως μέλη ομάδας επτά ατόμων, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και σε ΙΧ αυτοκίνητο, οι συλληφθέντες έφτασαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 4ης Ιουλίου στο καφέ – μπαρ που είναι μέτοχος ο 20χρονος, το οποίο βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Στη θέα των μπράβων ο τελευταίος μπήκε μέσα στο κατάστημα, για να κρυφτεί, ωστόσο, τρεις από τους δράστες τον ακολούθησαν, τον γρονθοκόπησαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο δεξιό μηρό. Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.