Καστοριά: 56χρονος συνελήφθη με 59 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητό του

Καστοριά: 56χρονος συνελήφθη με 59 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητό του

Ο 56χρονος δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την επικείμενη μεταφορά ενός μεγάλου φορτίου ναρκωτικών προς την περιοχή της Καστοριάς και οργάνωσαν επιχείρηση για να την αποτρέψουν.

Μαζί με τους συναδέλφους τους της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, έστησαν μπλόκο στην περιοχή όπου είχαν πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να περάσει το όχημα που θα μετέφερε το φορτίο.

Όταν εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 56χρονο Έλληνα, το σταμάτησαν, το ερεύνησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του πέντε ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 58 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Ο 56χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, το κινητό του και μια κάρτα SIM για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν οι τελικοί παραλήπτες του φορτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.