Ο 56χρονος δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την επικείμενη μεταφορά ενός μεγάλου φορτίου ναρκωτικών προς την περιοχή της Καστοριάς και οργάνωσαν επιχείρηση για να την αποτρέψουν.

Μαζί με τους συναδέλφους τους της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, έστησαν μπλόκο στην περιοχή όπου είχαν πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να περάσει το όχημα που θα μετέφερε το φορτίο.

Όταν εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 56χρονο Έλληνα, το σταμάτησαν, το ερεύνησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του πέντε ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 30 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 58 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Ο 56χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, το κινητό του και μια κάρτα SIM για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν οι τελικοί παραλήπτες του φορτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!