«Καυστικό» σχόλιο της Ε.Ακρίτα για Π.Φιλιππίδη: «Να περιμένουμε το οριστικό πόρισμα της Β.Μπάρμπα»

«Καυστικό» σχόλιο της Ε.Ακρίτα για Π.Φιλιππίδη: «Να περιμένουμε το οριστικό πόρισμα της Β.Μπάρμπα»

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης οδηγείται στις φυλακές μετά την απολογία του καθώς διώκεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, «προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη».

Υπενθυμίζεται ότι, η Βάνα Μπάρμπα είχε ταχθεί υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη και είχε υποστηρίξει την αθωότητά του με το επιχείρημα ότι: «δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις, και δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος, το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι».

«Όταν εγώ έγραψα τελείως παρορμητικά “κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη”, είναι επειδή πιστεύω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος και θα αγωνιστώ και θα παλέψω γι’ αυτό, να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψή μου, είτε είναι σωστή είτε είναι λανθασμένη. Η άποψή μου λέει ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά» είχε αναφέρει σε εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

Η δήλωσή της είχε προκαλέσει οργή στο Twitter με χρήστες να την κατηγορούν, μεταξύ άλλων, ότι στηρίζει βιαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.